Zapraszamy do organizowania u nas imprez integracyjnych, prowadzonych przez Górali-gawędziarzy, połączonych z kuligiem letnim lub zimowym oraz występami kapel góralskich, organizujących również gry i zabawy. Co roku odbywają się u nas bale sylwestrowe i poprzedzające sylwestra wieczorki góralskie z kuligiem. Wszystko w gwarantowanej zimowej scenerii. Na zamówienie organizujemy zabawy andrzejkowe, ostatki i walentynki. Odbywają się u nas przyjęcia z okazji chrzcin, komunii i urodzin.

PRZYKŁADOWE MENU KOLACJI REGIONALNEJ

Przykładowe menu kolacji regionalnej I 
Przystawka:
- Oscypek z sosem czosnkowym
Zupa:
- Kwaśnica warzona na stuce w chlebie podana
Danie główne
- Płonące koryto góralskie : Kita świńska wędzona, ziemniaki pieczone oraz kapusta zasmażana
Zimna płyta
- Gościna góralska – mięsa pieczone, swojskie wędliny
- Chleb ze smalcem , ogórek kiszony
Napitek
- Kawa, herbata, soki


Przykładowe menu kolacji regionalnej II 
Witomy was kieliszkiem miodunki
Przystawka
- Oscypek z sosem czosnkowym
Zupa
- Kwaśnica warzona na stuce w chlebie podana
Danie główne
- Płonące koryto góralskie : Kita świńska wędzona, ziemniaki pieczone oraz kapusta zasmażana
Deser
Kołacze Istebniańskie
Zimna płyta
-Deska serów od bacy : twaróg z ziołami cebulką i oscypek
-Chleb ze smalcem , ogórek kiszony
- Gościna góralska – mięsa pieczone, swojskie wędliny
Napitek
-Kawa, herbata, soki

Przykładowe menu kolacji regionalnej IV
Witomy was kieliszkiem miodunki
Przystawka
Pasztet z żurawiną podany
Zupa
Krem z borowików
Danie główne
Biesiada góralska: Kawołek świniaka piecony, karcek świński duszony, kiełbasa bioła piecona, gnieciuchy przysmażane ze szpyrką a do tego pierońsko ostry sos oraz grule piecone w mundurku
Kapusta zasmażana z boczkiem i grzybami,
Deser
Szarlotka staropolska z lodami podana
Zakąski zimne
-Deska serów od bacy : twaróg z ziołami cebulką i oscypek
-Chleb ze smalcem , ogórek kiszony
- Gościna góralska – mięsa pieczone, swojskie wędliny
-Śledź na dwa sposoby,
„na koniec”
gorąca polewka i coś
Napitek kawa herbata sok

Przykładowe menu kolacji regionalnej V
Witomy Was kieliszkiem miodunki
Przystawka
Pasztet z żurawiną podany
Zupa
Kwaśnica w chlebie podana
Danie główne
Biesiada góralska: Kawołek świniaka piecony, karcek świński duszony, kiełbasa bioła piecona, gnieciuchy przysmażane ze szpyrką a do tego pierońsko ostry sos oraz grule piecone w mundurku
Kapusta zasmażana z boczkiem i grzybami,
Deser
Lody z gorącymi malinami
Zakąski zimne
- Gościna góralska – mięsa pieczone, swojskie wędliny
-Deska serów od bacy : twaróg z ziołami cebulką i oscypek
-Chleb ze smalcem , ogórek kiszony
-Śledź na dwa sposoby,
-Sałatka gaździny
„na koniec”
Kociołek Istebniański
Napitek
kawa herbata sok

Przykładowe menu kolacji regionalnej VI 
Witomy Was kieliszkiem miodunki
Przystawka
Oscypek z sosem czosnkowym
Zupa
Krem z borowików lub kwaśnica w chlebie podana
Danie główne
Biesiada góralska: Kawołek świniaka piecony, karcek świński duszony, kiełbasa bioła piecona,
Kita wędzona
Gnieciuchy przysmażane ze szpyrką a do tego pierońsko ostry sos oraz grule piecone w mundurku
Kapusta zasmażana z boczkiem i grzybami,
Deser
Lody z gorącymi malinami
Zakąski zimne
- Gościna góralska – mięsa pieczone, swojskie wędliny
-Deska serów od bacy : twaróg z ziołami cebulką i oscypek
-Chleb ze smalcem , ogórek kiszony
-Śledź na dwa sposoby,
-Sałatka gaździny
-Pasztet staropolski z żurawiną
„na koniec”
Kociołek Istebniański
Napitek
kawa herbata sok